Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pete5557

problem mit bfrsm v2 beta 4b

Recommended Posts

unknown error has occured.

ich hab alles richtig eingetragen ip,username und passwort.

bei allen anderen funzt die sache.kann es möglicherweise an win ME liegen? fw hab ich keine an.

thx schonmal!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi!

Dazu habe ich folgendes im www.blackbagops.com Forum gelesen:

Both the "Access code is invalid" and "Unknown error has occured" error messages indicate and invalid authentication response from the BFSM on the server.

The most common cause of this is using an old version of BFSM on the server, although using the wrong port could also generate these error messages if there is a another server application using the port on the server.

1. Make sure you use the same version of BFSM and BFRM.

2. Make sure you use port 14667, and that no other application is using this port on the server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

das hab ich schonmal irgendwo gelesen,ist aber alles so wies da steht. meine kollegen benutzen ALLE diese version und bei denen gehts. ich bin allerdings der einzige mit win ME ,die andern haben xp oder 2k,deshalb denke ich das es eventuell daran liegen könnte.

trotzdem thx für den versuch :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

andersrum gefragt: gibt es irgendjemanden der win ME hat un wo das ding funzt??????? dann wüsste ich wenigstens das es an irgendeiner einstellung liegen muss!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.